Emilie Pavageau és lletrada de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) amb el número 34346 i lletrada de l'elenc de lletrats del Tribunal Eclesiàstic Metropolità de Barcelona amb el número 2306.

En 2005, obté una Llicenciatura en dret dels negocis en la Universitat Paris –Saclays Facultat Jean Monnet i un diploma de traducció (àrea jurídica) en l'Institut Superior d'Interpretació i de Traducció (ISIT-Paris). Durant la seva formació va realitzar un any d'estudis en la Universitat Complutense de Madrid (2003/2004).

Amb la finalitat d'aconseguir l'homologació dels seus títols, contínua els seus estudis en la Universitat de Barcelona (UB). Presta jurament davant l'ICAB al gener de 2010 i exerceix des de llavors amb caràcter liberal.

En 2017, se suma al grup de lletrats d'ofici dels Jutjats de Vilanova i la Geltrú i del Baix Llobregat, prestant els seus serveis en dret de família i des de 2018 en nul·litats eclesiàstiques.

Des de 2018, forma part de l'elenc de lletrats del Tribunal Eclesiàstic Metropolità de Barcelona després de prestar jurament davant del Dr. Santiago Bueno Salines, Vicari Judicial i President del meritat Tribunal.

Entre 2005 i 2020, ha col·laborat amb el despatx Advocats Herrada de Viladecans adquirint una llarga experiència professional.

En 2020, obre el seu bufet a Sitges amb el propòsit d'oferir un millor servei a la seva clientela. Continuant la seva col·laboració amb el despatx Advocats Herrada.

Els honoraris del Bufet de la Lletrada Emilie Pavageau, en nom de la transparència, es pactessin amb el client en funció de la naturalesa i de la complexitat de l'expedient.

Contactar